Geberit

merk

Het Zwitserse bedrijf Geberit is gespecialiseerd in sanitair. In het jaar 1874 werd het bedrijf opgericht en sindsdien is het merk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende badkamermerken wereldwijd. Welk sanitair u ook zoekt, Geberit heeft een groot assortiment dat voorziet in uw wensen.

Belangrijke uitvindingen

Geberit staat bekend om zijn innovatieve producten en oplossingen. Het bedrijf heeft een aantal belangrijke uitvindingen gedaan op het gebied van sanitaire voorzieningen, waaronder het Geberit Sigma-toilet, het Geberit Duofix-installatiesysteem en het Geberit AquaClean douche-wc.

Milieu

Geberit is zich bewust van de impact die zijn producten hebben op het milieu en loopt voor op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om zijn producten zo duurzaam mogelijk te maken. Geberit gebruikt onder andere gerecyclede materialen in zijn producten. Geberit is ook een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf streeft er ook naar om zijn CO2-uitstoot te verminderen.

Samen stellen wij uw droombadkamer samen

Sani-Dump helpt u graag om de juiste keuzes te maken voor uw nieuwe badkamer. Wellicht dat Geberit ka bieden waar u naar op zoek bent. Naast het merk Geberit hebben wij nog veel meer merken voor u gepresenteerd staan in de showroom. Wist u dat wij u ook kunnen voorzien van een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp?

Sani-Dump - Geberit-Logo.svg