Grote badkamer

Badkamerindelingen

Hoe heerlijk is het om de dag af te sluiten in je badkamer? Even relaxen en ontstressen. Ontdek hoe u uw grote badkamer zo effectief mogelijk kunt inrichten.

.

Grote badkamer

Blader door

.

Sani-Dump - 5

Licht

Warm

Licht in de badkamer is belangrijk, zeker in een grote ruimte. Kies voor speciale verlichting in de douche, spotjes of een mooie opvallende lamp.

Sani-Dump - 1

Kleurgebruik

Alles is mogelijk

Het voordeel van een grote badkamer is, dat werkelijk alle kleuren passen. Kies voor een basiskleur en verrijk deze met kleuraccenten die hier mooi bij staan.

Sani-Dump - 2

Materiaal

Mix materialen

Kies voor glas en transparante materialen, dit zorgt voor een open karakter en laat het licht goed binnen. Lichte ruimtes lijken nu eenmaal groter.

Sani-Dump - 3

De tegels

Varieer

De keuze op het gebied van badkamertegels is enorm. Combineer daarom 2 – 3 soorten tegels voor een speels en afwisselend effect.

Sani-Dump - 4

Meubels

Vrijstaand

Kies voor vrijstaande en/of grote meubels, zoals een mooi opvallende wastafel, vrijstaand bad of kast om handdoeken in op te bergen.

Sani-Dump - 6-e1655908706156 (1)

Gratis 3D ontwerp

We helpen u graag

Hulp nodig bij het inrichten van uw grote badkamer? Laat een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp maken door één van onze badkamerspecialisten. Maak allereerst een afspraak via onze website en kom langs in één van onze showrooms bij u in de buurt. Hier gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijke wensen in kaart te brengen. Een grote badkamer biedt veel uitdaging. Gelukkig hebben wij hier het antwoord op! Onze ontwerpers gaan aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. We laten u gelijk alle mogelijkheden zien en bieden meerdere opties indien mogelijk. Wel zo fijn!

Laat uw dromen werkelijkheid worden en vraag direct via de onderstaande button een gratis 3D ontwerp aan.

Grote badkamer trends

Ontdek meer