Eengreepskraan

Kranen

Een kraan wordt meerdere keren per dag gebruikt. Er zijn meerdere soorten kranen beschikbaar, wat het lastig maakt om te kiezen. Een van de mogelijkheden is de eengreepskraan. Hiermee regel je de temperatuur van het water met één greep.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een eengreepskraan

Badkamerkranen worden meerdere keren per dag gebruikt. Het is dus belangrijk om de kranen uit te kiezen op uiterlijk, maar ook op gemakkelijkheid. De eengreepskraan voegt elegantie en stijl toe aan de badkamer. Het is belangrijk om een kraan te kiezen die mooi past bij de wastafel en de rest van de badkamer. Daarnaast is een eengreepskraan zuiniger dan een kraan met een dubbele greep. Dat komt omdat het minder tijd kost om de temperatuur te regelen. Positief dus voor het milieu en de waterrekening.

Mogelijkheden

Regel de temperatuur van het water met één greep, die je naar voren en achteren kunt bewegen. De temperatuur is hierdoor gemakkelijk te stellen. Er zijn verschillende merken beschikbaar voor de kranen. Onder andere Grote, Sphinx, Damixa en meer. Bij de kranen worden de materialen messing en chroom gebruikt en komen in de kleuren chroom, rosékleurig, messing, zwart, wit en RVS. Bij de aanschaf van de eengreepskraan is er een mogelijkheid tussen een hendel aan de boven- of zijkant van de kraan. Een eengreepskraan is ideaal voor de kleinere wastafels, omdat deze minder ruimte in beslag nemen dan kranen met twee apart grepen. Een eengreepskraan kan worden toegepast op zowel een opbouw als een inbouwkraan.

Badkamer trends

Ontdek meer