Instamat

merk

Bent u op zoek naar een designradiator dan bent u bij ons aan het juiste adres! Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw badkamer of huis. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt. Het merk Instamat biedt topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit. Ontdek de verschillende radiatoren in de uitgebreide collectie waar vormgeving, design én interieur perfect samengaan met het verwarmen van uw badkamer.

Instamat

Niets is zo heerlijk als een lekkere warme badkamer waar u geniet van een ontspannende douche. Na het douchen pakt u uw (verwarmde) handdoek van de radiator en de hele beleving is direct anders. Voor de beste keuze uit alle mogelijkheden hoeft u maar één naam te kennen: Instamat. Dit merk combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in één productenpakket waar voor u altijd een oplossing bij zit. In de showrooms vindt u alle trends en de laatste noviteiten omtrent de radiatoren van Instamat. Naast de traditionele cv-uitvoeringen zijn de meeste modellen ook leverbaar in een mix- of elektrische uitvoering.

De verschillende soorten radiatoren

Binnen het assortiment van Instamat zijn veel verschillende soorten radiatoren. Natuurlijk kent u allemaal wel de handdoek radiator voor het verwarmen van uw handdoek. Daarnaast bestaan ook de volgende soorten radiatoren:
– Horizontale radiator
– Verticale radiator
– Dichte radiator
– Elektrische radiator
– Paneelradiator

Ontdek alle radiatoren hier.

Hulp nodig bij de keuze van uw radiator?

De radiator verwarmt natuurlijk uw badkamer, maar kan ook een echte eyecatcher zijn! Dat bewijzen de radiatoren van Instamat wel. Wilt u dat wij u helpen bij het maken van uw keuze? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms. Hier zullen onze badkamerspecialisten u verder helpen en alles vertellen over dit mooie merk. Ontdek Instamat bij Sani-Dump!

Sani-Dump - Logo-Instamat