Wastafel accessoires

Accessoires

Wastafel accessoires
De wastafel in de badkamer wordt meerdere keren per dag gebruikt. Wastafel accessoires zijn dé manier om uw wastafel op te pimpen en af te maken. Dagelijks gebruiken we de wastafel om te wassen, tanden te poetsen, make-up aan te brengen of om te scheren. Door deze dagelijkse handeling is het des te fijner om alle benodigdheden dicht bij de hand te hebben.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Geschikte accessoires

Maak uw wastafel klaar voor gebruik met bijvoorbeeld een glashouder, tandenborstelhouder, zeeppompje en meer. Een planchet is dé oplossing wanneer u te weinig ruimte heeft op uw wastafel. U kunt hierop extra spullen kwijt, meerdere spullen netjes opbergen en toch bij de hand houden. Er zijn diverse accessoires voor de wastafel van bekende merken zoals Emco, Van Rijn Products en Ideal Standard.

Kleuren en materialen

Wastafel accessoires zijn er in verschillende soorten stijlen. Kies en combineer de accessoires aan de hand van de badkamerstijl, zodat u een mooie eenheid kunt creëren. Er zijn verschillende soorten sferen te creëren. Een natuurlijke, warme sfeer of juist en moderne uitstraling. De wastafel accessoires die daarbij passen, benadrukken dit extra.

Materialen kunnen van invloed zijn op de uitstraling. Zo is er keuze uit messing, keramiek, glas, kunststof of RVS. Ook kleur is een belangrijke factor. U kunt ervoor kiezen om door middel van de accessoires meer kleur in de badkamer te brengen. Kies voor een opvallende kleur voor vrolijkheid of een juist neutrale kleur voor meer eenheid en rust. De kleuren die populair zijn op dit moment is de chrome-kleur, (mat)zwart, goudkleurig, rosékleurig, wit of RVS. Er zijn talloze mogelijkheden om de wastafel te pimpen.

Badkamer trends

Ontdek meer