Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur
  • woensdag 25 decemberGesloten

Contactgegevens

Koedijkerstraat 32
1823CR  Alkmaar

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

VERSCHILLENDE STIJLEN

Het vinden van een nieuwe badkamer is niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen u hier graag bij. Breng een bezoek aan onze showroom en doe veel inspiratie op. Wij laten u verschillende stijlen zien. Doordat wij prijsafspraken hebben met verschillende merken bent u bij ons gegarandeerd van de laagste prijzen. Wij zorgen voor een luxe uitstraling van uw badkamer dat past binnen uw budget.

GRATIS 3D TEKENING VAN UW BADKAMER

Om een goed overzicht te krijgen van wat past binnen uw badkamer vragen wij u om altijd een plattegrond mee te nemen. Dit geeft ons de mogelijkheid om kosteloos een 3D ontwerp voor u te ontwikkelen. Hiermee krijgen wij gezamenlijk een beter beeld van uw toekomstige badkamer en kunnen wij verschillende vragen hierover direct beantwoorden. Past alles wel in mijn badkamer? Hoe ziet alles eruit in mijn ruimtes? Staan de meubels wel bij elkaar?
Wij laten u dit graag persoonlijk zien bij het maken van een 3D ontwerp. Volg ons op Facebook!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.