Villeroy & Boch

merk

Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale inrichtingstrends op het gebied van wonen, baden en tafelcultuur. De hoogwaardige en tegelijk betaalbare producten van Villeroy & Boch zijn een bron van inspiratie en verfraaien het dagelijkse leven.

Villeroy & Boch

Sinds 1748 slaagt Villeroy & Boch er voortdurend in om zijn innovatiecultuur in de praktijk te brengen. Wat uw stijl ook is, Villeroy & Boch heeft de passende badkamerinrichting om u te betoveren. Of de stijl nu strak, tijdloos elegant of romantisch is, de decoratieve collecties van Villeroy & Boch helpen u aan uw droombadkamer

Badkamer en wellness- een brede collectie

Bij Villeroy en Boch staan levenskwaliteit en interieurstijl centraal. Hun filosofie: de badkamer is een belevenis vol luxe. Villeroy en Boch maakt producten met een hoge kwalitatieve klasse, creatieve designs en tijdloze elegantie. Het merk biedt complete badkamercollecties met bijpassende badkamermeubelen, baden, tegels en accessoires.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw badkamer?

Maak gerust een afspraak of kom langs in de showroom van Sani-Dump om inspiratie op te doen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van badkamermeubelen? Bekijk deze dan hier!

Sani-Dump - vb