Sani-Dump Spijkenisse

Sanitairwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan sanitair en tegels zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur
Contactgegevens
Lucebertstraat 32
3202SW  Spijkenisse

SANI-DUMP BADKAMERS EN MEER!

Als ervaren badkamerwinkel kunt u bij ons slagen voor uw droombadkamer. Dit kan ook nog eens binnen elk budget. Hoe dit kan? Dit komt omdat wij de laagste prijzen aanbieden voor de beste A-merken. Dus of u nu op zoek bent naar moderne kranen, industriële badkamermeubels of mooie tegels voor uw badkamer? U vindt het allemaal bij Sani-Dump Spijkenisse tegen de laagste prijzen!

ADVIES OP MAAT

Samen met u gaan we op zoek naar uw droombadkamer. Hoe wij dat doen? We doorlopen alles stappen zorgvuldig van het begin tot het eind. Aller eerst beginnen we met al uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Omdat elke badkamer anders is, is het van belang zorgvuldig naar de technische aspecten te kijken. Vervolgens kijken we welke producten hierbij aansluiten. Zowel qua stijl als qua afmetingen. In ons ruime aanbod is er namelijk keus genoeg. Nu begrijpen wij dat het daardoor ook lastig kan zijn een keus te maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp. Zo wordt het voor u inzichtelijker en kunt u eventuele aanpassingen tijdig doorvoeren. En dit is ook nog eens geheel gratis!

CONTACT BADKAMERWINKEL SPIJKENISSE

Enthousiast geworden en wilt u  direct aan de slag met uw eigen badkamer? Kom dan zeker eens langs in onze showroom aan de Lucebertstraat in Spijkenisse. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder! Alvast inspiratie opdoen? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.