Over ons

Ons verhaal

Sani-Dump is al ruim 26 jaar een begrip in Nederland. Door het hele land zijn al onze 41 winkels gevestigd om u als klant blij te maken met een gloednieuwe badkamer. Dit doen wij met veel liefde en plezier. Bij ons vindt u alleen A-merken. Wij zijn echt de goedkoopste!

Benieuwd naar de vestiging bij jou in de buurt? Maak direct een afspraak!

Het enige wat wij dumpen is de prijs

Sani-Dump

Bij een sanitairwinkel wilt u natuurlijk prettig winkelen en daarom hebben wij al onze vestigingen ruim opgezet, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Het assortiment van badmeubelen, designsanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en allerlei aanverwante artikelen is immens dus er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit op uw wensen.

Kunt u in onze showroom iets niet vinden? Geen probleem wij kunnen alle merken speciaal voor u bestellen, uiteraard voor de laagste prijs! Denk aan topmerken als: Riho, Duravit, Philippe Starck en nog veel meer. Er is geen enkele andere sanitairwinkel die dit op deze manier aan zal bieden en bij Sani-Dump heeft u ook niet te maken met speciale acties of een uitverkoop; wij zijn altijd de goedkoopste. Neemt u dan ook gerust uw offerte mee van een andere winkel, zodat u kunt zien dat wij de daad bij het woord voegen. Wij zien u graag tegemoet in één van onze megastores, waar de koffie al voor u klaar staat.