Hotbath

merk

Bent u op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Het merk Hotbath heeft prachtige kranen voor de finishing touch van uw badkamer. Hotbath is een Nederlandse onderneming welke bekend staat als een specialist op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. Bij Hotbath streven ze ernaar om kwalitatieve en hoogwaardige producten aan te bieden die inspelen op de vraag van de markt.

Hotbath

Het merk van Nederlandse bodem begon met de succesvolle fonteinkraan Dude. Hierna groeide het merk uit met maar liefst zeventien series. Het aanbood bestaat daarom ook uit veel verschillende kranen en binnen het assortiment is veel variatie mogelijk. Dit maakt het mogelijk om een kraan te kiezen die perfect aansluit op uw individuele wensen. Zo zijn er veel kleuropties en modellen. De kranen van Hotbath zorgen voor een visuele toevoeging in de badkamer. Kiest u voor een mooie badkraan, douchekraan of wastafel kraan?

Optimale prijs- en kwaliteitsverhouding

Het is natuurlijk niet geheel onbelangrijk, maar de prijzen van Hotbath zijn relatief aan de lage kant. Zeker wanneer u ziet hoe goed de kwaliteit en de materialen zelf zijn. Niet te vergeten is de afwerking ook prachtig. De chroom kranen zijn gemaakt van volledig messing, daarmee heeft u een massieve kraan in de hand. De geborsteld nikkel kranen zijn gemaakt van volledig nikkel met een geborstelde finish. Dit maakt een kraan van Hotbath de perfecte optie voor in uw badkamer.

Hulp nodig bij de keuze van uw kraan?

Bij Sani-Dump helpen we u graag verder met het uitkiezen van de perfecte Hotbath kraan. Kom gerust langs in een van onze showrooms en ontdek de gehele collectie zelf. Kranen zijn vandaag de dag meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze zijn er om het water op een zo goed mogelijke manier bij u te brengen. Hierbij is het gevoel van wellness en luxe ook steeds belangrijker. Ook verschillende kleuren kranen doen het goed. Weet u niet goed welke kleur kraan u wilt? Dan is goud een goede optie. Ontdek alle Hotbath kranen bij Sani-Dump.

Alles over de verschillende kranen weten? Lees hier meer over de soorten kranen.

Sani-Dump - Merk_7