Detremmerie

merk

Detremmerie staat bekend om hun kwaliteitsvolle badkamermeubelen. Inmiddels is Detremmerie ruim 75 jaar actief in de productie hiervan en zorgt het ieder jaar weer voor originele en bijzondere ontwerpen, materialen en productiemethodes.

Detremmerie

Meubilair voor de badkamer van vandaag. Dat is waar Detremmerie voor staat. Dit Belgische badkamermerk maakt met kwalitatieve materialen en originele meubeldesign uitmuntende badkamermeubelen die uw badkamerbeleving naar een hoger niveau tillen. U maakt immers zelf de badkamer van uw dromen. Alle producten van Detremmerie zijn zelf naar wens samen te stellen om het ontwerp te realiseren zoals u het in gedachten heeft. Zo bestaat het assortiment van Detremmerie uit: kasten, wastafels, kolomkasten, spiegels, spiegelkasten, accessoires, baden, douchetubs en toiletten. Genoeg om heel uw badkamer te voorzien van een geweldig design.

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Al sinds 1939 is Detremmerie een begrip. Dit is wanneer het eerste badkamer meubel van de productieband afrolde. Gedurende de jaren heeft het merk haar kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes aangescherpt om zo badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen maken. Alle producten worden 100% in België gemaakt door eigen vakmensen. Heeft u wensen om uw badkamermeubel op maat te laten maken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Informeer bij Sani-Dump voor meer informatie. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droombadkamer.

Hulp nodig bij de keuze van badkamermeubelen?

Badkamermeubelen zijn het middelpunt van uw badkamer. Iedere dag weer worden badkamers kastjes, lades en oppervlakken gebruikt voor persoonlijke verzorging. Ze zijn er om de handdoeken netjes op te bergen en uw verzorgingsproducten uit te stallen zonder dat het de rust in de badkamer verstoort. De badkamermeubelen van Detremmerie realiseren dit voor u. Ontdek Detremmerie bij Sani-Dump.
Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Merk_3