Openingstijden

  • Maandag12:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag09:30 - 18:00 uur
  • Woensdag09:30 - 18:00 uur
  • Donderdag09:30 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Klarinetweg
4337RD  Middelburg

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

BADKAMER WINKEL MIDDELBURG | ALTIJD DE GOEDKOOPSTE!

Droomt u al van een compleet nieuwe badkamer met alles erop en eraan? Een badkamer kopen is vaak een flinke investering, daarom willen wij dat u niet te veel betaald. Bij Sani-Dump hebben we daarom altijd eerlijke prijzen! We zijn niet voor niets de goedkoopste van Nederland. Om aan te kunnen tonen dat dit echt waar is, kunt u gerust de offerte van een andere sanitair winkel meebrengen.

Maak gebruik van onze offertevergelijker.

LAAT U INSPIREREN

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door ons ruime aanbod aan A-merken, waaronder Damixa, Hansa, The Balux, Kermag en vele andere. Onze adviseurs helpen u graag verder en lichten het een en ander toe over bepaalde merken. Ook kunt u online alvast het gratis inspiratiemagazine downloaden. Hierin kunt u vele tips, weetjes en vooral inspiratiemateriaal vinden voor uw badkamer. Bent u ook benieuwd naar de uitgave?

Download het inspiratiemagazine hier.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen over onze badkamer winkel Middelburg? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder! Ook verwelkomen we u graag bij ons in de winkel. Tot snel bij Sani-Dump Middelburg!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.