Riho

merk

Uw badkamer: een inspirerende, warme ruimte waar u tot rust komt. Kiest u voor Riho, dan kiest u voor Europese kwaliteitsproducten met een uniek design. En dat levert prachtige combinaties en mogelijkheden op. Of het nu gaat om eigentijdse ligbaden, rustgevende whirlpools, moderne douchewanden en –vloeren of door u zelf samen te stellen badkamermeubels. Altijd stijlvol en comfortabel. Met Riho creëert u de badkamer van uw dromen.

Riho

Met al ruim 35 jaar vakmanschap worden alle producten van Riho in eigen fabrieken in Europa gefabriceerd. Dit is te zien aan de afwerking, materialen en kwaliteit. In alle ontwerpen wordt rekening gehouden met twee criteria. Allereerst dient alles functioneel te zijn. Producten moeten een positieve bijdrage leveren aan het leven en u het gemak bieden dat u nodig heeft. Daarnaast is het van belang dat de producten van Riho mooi zijn. Door out-of-the-box te denken, blijft het merk altijd komen met verrassende en stijlvolle producten. Naast comfort en design, bieden de badkamers van Riho u hoogwaardige kwaliteit. Daarom ontvangt u 10 jaar garantie op acryl.

De collectie

Dankzij de ervaring heeft Riho de nodige knowhow om ontwerpen te maken waarbij kwaliteit van het product op 1 staat zonder dat het ten koste gaat van andere aspecten. Dankzij de diversiteit in maatvoering en het uiteenlopende aanbod zijn wij echt fan van dit merk. Zo zijn er baden met standaardmodel, driehoekvorm, rond of extra breed. Tevens kunnen de meubels voorzien worden van houtfronten, zijdeglans en hoogglans kleuren. U hoort het wel, Riho kan voldoen aan de smaak van iedereen! Het merk maakt niet alleen huishoudens blij met de producten, maar er zijn ook diverse hotels die hun badkamers aan hebben laten kleden met Riho.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamermeubelen?

Riho heeft prachtige combinatiemogelijkheden, die het mogelijk maken om uw hele badkamer in te richten. Kies uit ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met een verrassend design. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw badkamer? Dan helpen wij u graag verder! U bent altijd welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u gelijk alle badkamermeubelen van Riho en andere merken bekijken. Tot snel!

Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Riho_255x155-200×122