Douchegoten

Assortiment

Wilt u uw badkamer net wat moderner en stijlvoller inrichten dan de gemiddelde badkamer? Dan is een douchegoot in plaats van een douchebak een mooie optie. Een douchegoot is strak en stijlvol, en zorgt ervoor dat water uit de douche goed wegstroomt. Bij Sani-Dump kunt u terecht voor kwaliteit douchegoten van topmerken als ACO. Al onze merken bieden wij aan tegen de scherpste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat u met ieder budget een luxe uitstraling in uw badkamer kunt creëren.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Specificaties

Hoe zit dat?
Voordelen:+ Minimalistische afwerking, valt minder op dan een doucheputje; + Water loopt (meestal) sneller weg waardoor de douchebak minder snel overloopt.Nadelen:- Vereist meer onderhoud en schoonmaakwerk dan een douchebak met doucheputje.
Voordelen:+ Strakke afwerking; + De douchegoot valt bijna niet op, wat de ruimte optisch groter maakt.Nadelen:- Lastiger qua onderhoud dan een douchegoot met een RVS rooster.
Voordelen:+ Roosters zijn verkrijgbaar in verschillende patronen; + Makkelijk in het onderhoud; + (meestal) goedkoper dan andere vormen douchegoten.Nadelen:- Ziet er minder strak uit dan een douchegoot met gesloten rooster of tegelrooster; - Vaak beschikbaar in maar één kleur.
Sani-Dump heeft douchegoten van de volgende merken:
Er zijn een aantal producten die u naast de douchegoot ook dient aan te schaffen om de douchegoot compleet te kunnen aansluiten en gebruiken.
  • Een afdichtingsset om ervoor te zorgen dat de vloer rondom de douchegoot goed waterdicht is.
De meeste douchegoten zijn gemaakt van RVS. Dit materiaal is stevig, roestvrij, duurzaam en heeft een strakke uitstraling.
De meeste douchegoten zijn gemaakt van RVS, waardoor ze vaak chromekleurig zijn. Een tegelrooster kan natuurlijk in elk soort kleur, afhankelijk van de kleur tegels u in de badkamer heeft. Vraag gerust bij ons na wat de mogelijkheden zijn!
De meeste douchebakken hebben standaard breedtematen. De breedtes die we het vaakst voorbij zien komen zijn:
  • 70 cm
  • 80 cm
  • 90 cm
  • 100 cm
Uiteraard hangt het af van de breedte van uw douche, welke maat u het best kunt nemen.

Badkamer trends

Ontdek meer