Douchegoot met tegelrooster

Douchegoten

Bent u op zoek naar een douchegoot en wilt u dit graag verwerken onder de tegels? Dan is een douchegoot met tegelrooster precies wat u zoekt. Uw badkamer krijgt hierdoor een strakke en rustige uitstraling. Ontdek het assortiment aan douchegoten met tegelrooster bij Sani-Dump.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Douchegoot met tegelrooster

De voordelen van een

Het tegelrooster boven de douchegoot zorgt ervoor dat de douchegoot onzichtbaar is. Door de minimalistische afwerking, valt het minder op dan het ouderwetse doucheputje. Het water loopt sneller weg waardoor de douchebak minder snel overloopt. Let er wel op dat een douchegoot met tegelrooster iets meer onderhoud en schoonmaakwerk vereist dan een douchebak met doucheputje.

De maten

Voor de aanschaf van een douchegoot die geschikt is voor tegelinleg, is het van belang om rekening te houden met de afmetingen. De meeste douchebakken hebben standaard breedtematen. De breedtes die we het vaakst voorbij zien komen zijn:

  • 70 cm
  • 80 cm
  • 90 cm
  • 100 cm

Materialen

Verschillende soorten

De meeste douchegoten zijn gemaakt van RVS, waardoor ze vaak chromekleurig zijn. Een tegelrooster kan natuurlijk in elk soort kleur geleverd worden, afhankelijk van de kleur tegels die u in de badkamer heeft. Vraag gerust bij ons na wat de mogelijkheden zijn!

Komt u er online niet uit? De specialisten van Sani-Dump staan voor u klaar om u advies op maat te geven. Neem direct contact op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Badkamer trends

Ontdek meer