Douchegoot met open rooster

Douchegoot

Er zijn verschillende soorten douchegoten. Douchegoten zijn stijlvol en goed weg te werken in een tegelvloer of douchebak. De douchegoot is een luxere versie van het doucheputje. De douchegoot met open rooster is de meest voorkomende variant. In dit rooster zijn verschillende patronen mogelijk.

.

Doe inspiratie op

Blader door

met open rooster

Waarom een douchegoot

Een douchegoot met open rooster zijn verkrijgbaar in verschillende patronen. Hierdoor kunt u een patroon kiezen die bij u past. Daarnaast is de onderhoud gemakkelijk en is deze vorm douchegoot meestal goedkoper dan andere vormen douchegoten. Echter ziet deze soort goot er minder strak uit dan bijvoorbeeld een douchegoot met een gesloten rooster of tegelrooster. De douchegoot is breder dan een doucheputje, waardoor deze meer water kan afvoeren. Daarnaast kan het rooster gemakkelijk van de douchegoot gehaald worden, zodat het gemakkelijker schoon te maken is.

de mogelijkheden

Ontdek

De douchegoten komen vaak voor in een chrome kleur, doordat ze gemaakt zijn van RVS. RVS is stevig, roestvrij, duurzaam en zorgt voor een strakke uitstraling.
De douchegootrooster is het bovenste gedeelte van de douchegoot dat zichtbaar is. Het rooster bepaalt dan ook het uiterlijk van de douche. Het is dus belangrijk om een douchegoot rooster te kiezen die past bij de stijl van de badkamer. De roosters zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en is vaak ook goedkoper dan andere vormen douchegoten.

Badkamer trends

Ontdek meer