Grohe

merk

Al jarenlang lanceert GROHE innovatieve en prijswinnende badkamer- en keukenkranen. De experts van GROHE weten alles omtrent gieten, galvaniseren, schuren en afwerken. Hierdoor zorgt Grohe altijd voor de beste producten voor uw plezier, maar vooral gemak! Dit valt terug te zien in de levenslange kwaliteit en unieke functies voor ‘Pure Freude an Wasser’.

GROHE

Creëer de badkamer van uw dromen samen met GROHE. De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Het is de ruimte waar u de dag begint en eindigt. Daarom is het belangrijk dat u deze ruimte inricht met zorg. Combineer uw unieke smaak en maak uw dromen realiteit. Samen met GROHE realiseert u een complete badkamer waarin vormen matchen met functies en waar u de vrijheid heeft om uw unieke ontwerpstijl uit te drukken. Zo bestaat de collectie van GROHE uit wastafels, douches, thermostaatkranen, baden, toiletten en badkameraccessoires. Alles om uw badkamer een plek te maken om te genieten.

Stijlvol tot in het kleinste detail

GROHE heeft alles om uw badkamer stijlvol in te richten tot in het kleinste detail. Zo maken de badkameraccessoires van GROHE maken uw badkamer helemaal af. Kies voor verschillende items van handdoekrek, zeepdispenser tot aan toiletrolhouder. Alles mogelijk! Niet alleen in glanzende chroom afwerking of mat, maar ook in verschillende kleuren. Wanneer u dol bent op kleur, kunt u er ook voor kiezen om een kraan of andere accessoires in bijvoorbeeld goud, zilver, rosé goud of donkergrijs te kiezen! De keuze is aan u!

Hulp nodig bij het kiezen van uw badkamermeubelen?

Keuzes maken voor een gloednieuwe badkamer is altijd leuk, maar kan overweldigend zijn. Sani-Dump helpt u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u nog jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer. Ook vertellen we u graag meer over het merk GROHE.
Neem ook eens een kijkje bij alle badkamercategorieën voor meer inspiratie!

Sani-Dump - Merk_5