Stoomcabines

Assortiment

Een stoomcabine is een perfecte manier om een echt wellness gevoel te creëren in uw badkamer. Heerlijk om even te ontsnappen aan de koude winter, of om uw verkoudheid weg te stomen. Toch hoeft een stoomcabine niet meer ruimte in te nemen dan een normale douchecabine, dus is het mogelijk in elke doorsnee badkamer. Bij Sani-Dump vindt u stoom cabines van de beste kwaliteit, van de topmerken Duravit, Novellini, Riho en Xenz. Lees hier andere manieren om een wellness gevoel te creëren.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Specificaties

Hoe zit dat?
De voordelen van een stoomcabine zijn:
  • Het is goed voor de luchtwegen, helpt goed bij verkoudheid en het is goed voor de gewrichten;
  • Het werkt ontspannen en zorgt voor een uitgerust gevoel.
Buiten het feit dat er vele gezondheidsvoordelen aan een stoomcabine verbonden zitten kan het een nadeel zijn dat de cabine een claustrofobisch gevoel kan geven, doordat het een afgesloten ruimte is.
Er zijn een aantal producten die u naast de stoomcabine ook moet aanschaffen om het stoomcabine compleet te kunnen aansluiten en gebruiken.Zorg voor goede ventilatie, zeker bij vaak en langdurig gebruik.
Sani-Dump heeft stoomcabines van de merken:
Acryl: Dit materiaal is licht, heel sterk, hygiënisch en ook nog geluiddempend.Tegels: Een stevig en duurzaam materiaal, wat vaak ook beschikbaar is in meerdere kleuren.Polycarbonaat: Erg stevig en kan goed tegen hoge temperaturen.
De meeste stoomcabines zijn wit, maar er zijn vaak ook andere mogelijkheden per merk. Wij vertellen hier graag meer over in onze showrooms.
Er zijn geen standaardafmetingen, omdat elk merk en elk model weer anders is. Graag adviseren wij u over de juiste stoomcabine in uw badkamer!

Stoomcabines trends

Ontdek meer