Betonlook badkamer

Geniet van een modern interieur

Wat is een betonlook badkamer?
Een betonlook badkamer is helemaal hip! Het is dan ook de perfecte stijl wanneer u houdt van een modern interieur. In deze badkamer worden de donkere kleuren van het beton vaak gecombineerd met lichte badkamermeubels en witte accessoires. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast!

Moodboard materialen
Beton
Witte accessoires

trotse klanten betonlook badkamer

Instagram inspiratie

Ontdek betonlook badkamer inspiratie van onze trotse klanten. #sanidump

De betonlook badkamer bij

Danny en Helen

Betonlook badkamer

Danny en Heleen wonen in een tussenwoning in Heerhugowaard dicht bij Alkmaar. Danny is echte liefhebber van een stoere en robuuste badkamer. Daarom is er in de badkamer van hem en Heleen gebruik gemaakt van betonlook tegels. Dit is dan ook dé manier om een betonlook badkamer te creëren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van betonlook sanitair en accessoires, zoals een wastafel of waskom.

Betonlook tegels zijn op dit moment enorm populair. Het geeft uw badkamer dan ook direct de look waarnaar u op zoek bent. Tegenwoordig zijn betonlook tegels in verschillende maten beschikbaar op keramische of cementbasis. Wanneer u grote betonlook tegels aanschaft en een zo klein mogelijke voeg neemt (2-3mm) in eenzelfde kleur als de tegels, kunt u bijna een naadloze vloer leggen. Naast betonlook tegels is er ook een optie tot echt beton of beton ciré. Dit is erg mooi, maar hierin kunnen na verloop van tijd scheurtjes ontstaan. Er bestaat ook betonlookverf, waarmee u de muur of andere oppervlakken kunt verven.

Naast een wand en vloer van betonlook tegels hebben Danny en Heleen ook een badkamermeubel die gemaakt is in de betonlook. Uiteraard wordt hiervoor geen echt beton gebruikt, aangezien dit erg zwaar is. Daarom bestaan betonlook badmeubels vaak uit MDF met pvc-fineer.

De betonlook badkamer combineren met andere materialen? Dan zijn witte accessoires of houten meubelen een goede optie. Deze zorgen voor een warmer gevoel en meer sfeer.

Bent u net als Danny en Heleen dol op een betonlook badkamer? Plan dan een afspraak in bij Sani-Dump en vraag om advies van één van onze badkamerspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Betonlook badkamer

Doe inspiratie op

Blader door

Biophilic badkamer trends

Ontdek meer