Toiletten

Assortiment

Sani-Dump beidt een breed assortiment toiletten van verschillende merken, materialen en prijsklassen. Je kunt hierbij denken aan merken als Villeroy & Boch, Xenz en Duravit. Ook hebben we vele verschillende soorten toiletten, zoals hangtoiletten, staande toiletten en douche toiletten. Wat u ook kiest, bij Sani-Dump helpen wij u graag verder met de zoektocht naar het perfecte toilet!

.

Doe inspiratie op

Bladder door

Specificaties

Hoe zit dat?
Voordelen:Goed voor het milieu, u gebruikt minder toiletpapier; + Hygiënisch doordat u met warm water wordt gereinigd en omdat u uw handen niet of minder hoeft te gebruiken.Nadelen:– Duurder dan andere systemen.
Voordelen:Hygiëne: U kunt makkelijk met de dweil onder het toilet langs, zo worden er geen randjes vergeten. + Ruimtelijker: De toiletpot zweeft en zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt. Daarnaast is het inbouwreservoir ingebouwd en dus niet zichtbaar. + Nette afwerking: Wanneer u graag een strakke look in de badkamer wilt, zorgt het hangtoilet hiervoor. Het inbouwreservoir zit weggewerkt in de muur.Nadelen:– Wanneer u momenteel een staand toilet heeft zal u een grotere verbouwing hebben, aangezien alles in de muur wordt weggewerkt. Dit kost tijd en geld. – In sommige gevallen kan een hangend toilet minder stevigheid bieden dan een staand exemplaar. Daarom wordt er geadviseerd om hier niet op te gaan staan.
Voordelen:+ Een betrouwbaar, veel gebruikt systeem; + Goedkopere oplossing is dan een hangtoilet. + Gemakkelijk te bevestigen en een eenvoudige installatie.Nadelen:– Neemt meer ruimte in, omdat hij van de muur af moet staan. – Het is lastiger om de vloer rondom de toiletpot schoon te kunnen maken.
Sani-Dump heeft toiletten van de volgende merken:
Om een toilet goed te kunnen gebruiken heeft u de volgende producten nodig:
  • Een installatiesysteem;
  • Een toiletzitting:
  • Een reservoir:
  • Een bedieningspaneel.
De standaard afmetingen van een toilet zijn tussen de 36 en 40 cm breed en tussen de 60 en 70 cm in de lang. Hierbij hoort een gemiddelde hoogt van zo’n 39 cm. Let er wel op dat u ook genoeg ruimte nodig heeft om op het toilet te kunnen zitten. Reken daarom minstens 60 cm breed + 50 cm voor uw benen. de plaats/gebruikers ruimte voor een toilet is dan 60 x 120 cm.

Badkamer trends

Ontdek meer