badkamermeubels voor waskommen

Badkamermeubelen

Bij Sani-Dump vindt u een ruim assortiment aan badkamermeubelen. Wanneer u kiest voor een badkamermeubel met waskom is het goed om te weten dat hierbij niet altijd een meubel wordt geleverd. Soms kunt u los een waskom kiezen, waarbij dus ook nog apart een meubel moet worden gekozen.

.

Doe inspiratie op

Blader door

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor een badkamermeubel zijn eindeloos. Eerst moet u na gaan denken over hoe groot u het meubel wilt hebben. Wilt u gaan voor een small design die zo min mogelijk ruimte inneemt? Of wilt u juist gaan voor een groot badkamermeubel waar twee waskommen op kunnen? Gelukkig hebben we het allemaal bij Sani-Dump! Geheel afhankelijk van uw badkamerstijl kunnen de opties worden bekeken. Wanneer u van basic houdt, kan er worden gekozen voor een standaard design met niet teveel poespas, in een basic kleur. Wanneer u het meubel meer opvallend wilt, kunt u bijvoorbeeld gaan voor hout.

Opbergmogelijkheden

Het ene gezin heeft meer opbergmogelijkheden nodig dan het andere gezin. Het is daarom goed om na te denken over hoeveel opbergruimte u wilt hebben. Wij bieden namelijk badkamermeubels aan die beschikken over meerdere lades waar u veel producten in kwijt kunt. Wanneer u niet zoveel opbergruimte nodig heeft, kunt u ook gaan voor een kleiner formaat met bijvoorbeeld één lade of kastje.

Afmetingen

De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Geheel afhankelijk van hoe groot uw badkamer is kan het juiste formaat worden gekozen. Het kleinste badkamermeubel wat bij ons verkrijgbaar is, is 40cm. Het grootste meubel is bij ons 140cm.

Badkamer trends

Ontdek meer