Opbouwkraan

Kranen

Er zijn verschillende soorten kranen. Eén hiervan is de opbouwkraan. Een kraan wordt meerdere keren per dag gebruikt, waardoor het belangrijk is om een kraan te kiezen die bij u past. Een opbouwkaan op een badrand of wastafel is eenvoudig te installeren. Lekkage is redelijk makkelijk te verhelpen en er zijn veel verschillende varianten beschikbaar. Naast een standaardkraan zijn er ook verschillende designkranen beschikbaar die passen bij de stijl van de badkamer.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een opbouwkraan

Een opbouwkraan is gemakkelijk om te installeren en gemakkelijk te repareren bij bijvoorbeeld lekkage. Daarnaast zijn de opbouwkranen goedkoper in vergelijking met de inbouwkraan. Het enige is dat de kranen een minder strakke afwerking kunnen hebben en moeilijker schoon te maken zijn. Gaat u voor een echte eye-catcher of meer een tijdloos model?

Mogelijkheden

De kranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Er zijn verschillende merken beschikbaar voor de kranen. Onder andere Grote, Sphinx, Damixa en meer. Bij de kranen worden de materialen messing en chroom gebruikt en komen in de kleuren chroom, rosékleurig, messing, zwart, wit en RVS. Kies de kraan met twee grepen of met één greep, zodat de opbouwkraan volledig naar wens is. Kies een kraan die past bij de stijl van de badkamer en die van de wastafel. Of laat juist de kraan opvallen door te kiezen voor een andere kleur, zoals goud of rosé.

Badkamer trends

Ontdek meer