Installatiesystemen

Assortiment

Met een installatie systeem regelt u de werking van uw toilet. Bent u op zoek naar installatie systemen voor uw toilet? Bij ons vindt u verschillende installatie systemen van het topmerk Grohe. Ook kunt u zien welke andere categorieën sanitair Grohe aanbiedt. Bekijk ook onze foto’s van de verschillende installatie systemen, om een idee te krijgen van het aanbod.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Specificaties

Hoe zit dat?
Voordelen:+ Goed voor het milieu, u gebruikt minder toiletpapier; + Hygiënisch doordat u met warm water wordt gereinigd en omdat u uw handen niet of minder hoeft te gebruiken.Nadelen:- Duurder dan andere systemen.
Voordelen:+ Sterk en duurzaam materiaal; + Kan een gewicht tot 400 kg dragen; + Kan zelfs op gipswanden worden geïnstalleerd.Nadelen:- Vaak wat lastiger qua installatie.
Voordelen:+ Een betrouwbaar, veel gebruikt systeem; + Kan voor zowel een hangend toilet als een staand toilet worden gebruikt; + Eenvoudige installatie.Nadelen:- Installatie kan alleen geplaatst worden aan een permanente muur.
Sani-Dump heeft installatiesystemen van de volgende merken:
Bij een installatiesysteem heeft u nog een aantal artikelen nodig die u erbij moet kopen:
  • Een toiletpot, inclusief toiletzitting;
  • Isolatieplaat;
  • Toiletplaat.
De standaard afmetingen van een installatie systeem zijn afhankelijk van het soort systeem dat u kiest. Ook de verschillende merken kunnen afwijkende afmetingen hebben. Onze medewerkers in de showrooms geven u hier graag advies over!

Badkamer trends

Ontdek meer