Spiegelkasten

Badkamermeubelen

Het maakt eigenlijk niet uit hoe groot of klein uw badkamer is, het is altijd handig om een spiegelkast te hebben. Goed om te weten is dat er verschillende spiegelkasten verkrijgbaar zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een mooie spiegelkast met verlichting? Of juist voor de spiegelkast die beschikt over een stopcontact. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door!

.

Doe inspiratie op

Blader door

Diverse maten

Omdat wij begrijpen dat geen één badkamer hetzelfde is, vindt u bij Sani-Dump een ruim aanbod aan spiegelkasten. Wanneer u beschikt over een grotere badkamer, kunt u kiezen voor een spiegelkast van bijvoorbeeld 150cm. Vaak hebben de grotere kasten drie deuren, waardoor u de kastjes nog beter kunt indelen. Woont u alleen en heeft u een wat kleinere badkamer? Dan raden wij eerder aan om te gaan voor een spiegelkast van bijvoorbeeld 60cm of 80cm.

Kies voor verlichting

Het komt altijd goed van pas om extra verlichting te hebben in de badkamer. Vooral wanneer de badkamer een plek is waar wordt opgemaakt of geschoren. Wij bieden mooie spiegelkasten aan die beschikken over een verlichtings functie. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over voldoende licht. Een andere handigheid is dat sommige van onze spiegelkasten beschikken over een stopcontact.

Verschillende designs

De spiegelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het ligt er natuurlijk aan voor welke stijl u wilt gaan in uw badkamer. Naast kleuren, kunnen de spiegelkasten ook worden geleverd met bijvoorbeeld eikenhout. Ook is het goed om na te denken of u wilt gaan voor ronde hoeken of puntige hoeken.

Badkamer trends

Ontdek meer