Inbouw kraan

Kranen

Met een inbouwkraan houdt u meer ruimte over op uw wastafel. Het wordt aan de muur gemonteerd en voor een groot gedeelte verwerkt hierin. Dankzij het netjes wegwerken van de inbouwkraan krijgt u een strak resultaat én is het onderhoudsarm. Inbouwkranen worden ook aangeschaft voor het of bad of de douche. Ontdek het ruime aanbod aan inbouwkranen van Sani-Dump.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Inbouwkranen

Verschillende soorten

Bij een inbouwkraan blijven alleen de kraan en de knoppen zichtbaar. Als het ware komt de kraan uit de muur. U vindt verschillende variaties en vormen inbouwkranen bij Sani-Dump: van strakke modellen tot aan vintage modellen en met ronde, vierkante of kruisgrepen draaiknoppen. Kies de kraan die bij uw badkamerstijl past!

Inbouwkraan v.s opbouwkraan

Een luxe inbouwkraan is iets lastiger te monteren dan een opbouwkraan. Niet alle muren zijn geschikt voor dit soort kranen. Het is daarom verstandig om eerst te overleggen met een specialist om de mogelijkheden te bespreken. Bij Sani-Dump staan we voor u klaar met advies op maat! Kom langs in een van onze vestigingen of neem direct contact op.

Badkamer trends

Ontdek meer