Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Anthony Fokkerstraat 4
4462 ER  Goes

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

BADKAMER WINKEL GOES | SANI-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Bij Sani-Dump staan we altijd voor u klaar! Onze winkel heeft iets voor ieder budget. Zo kunt u bij ons terecht voor een budget badkamer waarbij de kosten zo laag mogelijk worden gehouden of voor een luxe badkamer met bubbelbad en stoomcabine. U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Daarbij komt onze vele jaren ervaring, waardoor we u altijd kunnen voorzien van het juiste advies. Vraag gerust hulp bij een van onze medewerkers en maak een afspraak.

EEN GRATIS 3D ONTWERP

Bent u er al helemaal uit hoe uw droombadkamer eruit mag komen te zien? En is het enige wat nog ontbreekt een 3D ontwerp van uw badkamer? Kom dan langs bij Sani-Dump dan helpen wij u verder op weg. Ga in gesprek met onze medewerkers en zij zullen voor u een tekening opstellen. Hierin leggen wij graag het een en ander toe zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Nadat de 3D tekening is opgesteld bent u al één stap dichter bij het eindresultaat.

Laat een 3D tekening opstellen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.