Handdoek radiator

Radiatoren

Een handdoek radiator brengt verschillende functies met zich mee. Het kan namelijk bijdragen aan het verwarmen van uw badkamer en handdoeken. Wanneer u voor het douchen uw handdoek aan de radiator hangt, heeft u na het douchen een heerlijk verwarmde handdoek! Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Zo is er altijd een handdoek radiator die bij uw badkamer past.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Verschillende designs

De meest standaard handdoek radiator is het stalen exemplaar. Wanneer u wilt gaan voor een luxere uitstraling, kunt u gaan voor een mat exemplaar. Omdat de radiator een kenmerk is dat zal opvallen in de badkamer, is het goed om er één te nemen die u mooi vindt. De handdoek radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Aansluiten op CV of elektrisch?

Er zijn verschillende manieren om je handdoek radiator aan te sluiten. Wanneer u kiest voor een standaard radiator, moet deze worden aangesloten aan een cv-ketel. Hierbij is het belangrijk om van tevoren te kijken wat voor aansluitblok je nodig hebt. Kiest u voor een model waarbij de wateraanvoer uit de vloer komt? Dan heeft u een recht aansluitblok nodig. Wanneer u kiest voor een aanvoer vanuit de wand, dan heeft u juist weer een haaks model nodig. Mocht u niet goed weten wat het beste is voor uw badkamer, dan adviseren onze medewerkers u graag.

Badkamer trends

Ontdek meer