Thebalux

merk

Uw badkamer is pas af met Thebalux’ fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Het merk heeft een compleet programma aan badmeubelen in vele maten: Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten.

Thebalux

Met een badmeubel van Thebalux bent u verzekerd van een modern én praktisch meubel. Het merk heeft een veelzijdig assortiment waardoor u alle meubels in uw badkamer op elkaar kunt afstemmen. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd, ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Verschillende opstellingen

Een persoonlijke badkamer maakt van ieder huis een thuis. Elke badkamer is anders en Thebalux springt hier goed op in. Het merk biedt verschillende badkamermeubels voor verschillende soorten badkamers. Wilt u genoeg ruimte creëren voor uw verzorgingsproducten, handdoeken of andere benodigdheden? Dan biedt Thebalux mooie en comfortabele meubels. Omdat Thebalux naast badmeubels ook andere meubels, zoals badkamerkasten, aanbiedt kunt u uw gehele badkamer voorzien van meubels in dezelfde stijl.

Hulp bij het uitzoeken van uw badkamermeubelen

Zijn de badmeubels van Thebalux wat voor u? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in de showroom van Sani-Dump. U kunt natuurlijk ook online inspiratie op doen voor uw badkamermeubelen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om te helpen bij het realiseren van uw droomkamer.

Sani-Dump - Merk_19