Thermostaatkraan

Kranen

Een thermostaatkraan wordt vaak gekozen vanwege de veiligheid en de luxueuze uitstraling. Vooral wanneer u een gezin heeft met kleine kinderen komt deze kraan goed van pas. Met deze kraan is de watertemperatuur namelijk altijd in balans. Niet alleen kunt u de temperatuur altijd op hetzelfde laten staan, ook zit er een begrenzer bij ingebouwd. Hiermee kunt u verbranding voorkomen.

.

Doe inspiratie op

Blader door

De bediening

Er zijn verschillende thermostaatkranen. Het model die het vaakst voorkomt is de douchekraan die door middel van twee grepen aan de uiteindes bediend kan worden. Hierbij zorgt één greep ervoor dat u de kraan aan en uit kunt zetten. Met de andere greep kan de temperatuur van het water worden bepaald. Op deze greep zit dan ook de begrenzer. Mocht u het water warmer willen hebben dan 38 graden, dan moet de knop van de begrenzer worden ingedrukt.

Verschillende designs

De thermostaatkraan is verkrijgbaar in verschillende designs. Gaat u voor de klassieke chroom kleur? Of wilt u de moderne stijl aanhouden en gaat u voor het matzwarte exemplaar. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Badkamer trends

Ontdek meer