Deens design met eigen klasse

Iets wat men bij Damixa niet zomaar zegt is “When design makes sense” . Het blijkt een filosofie die altijd wordt nageleefd. Elke kraan die de Damixa fabriek verlaat moet voldoen aan de specifieke voorwaarden die het merk stelt. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van het product qua innerlijk als het design van de buitenkant. Damixa meent dan ook dat de vorm van de kraan en de functie elkaar versterken en daardoor op elkaar afgestemd moeten zijn. Zo zijn is een kraan van Damixa daadwerkelijk één geheel.

​​​​​​​Damixa vind je tegenwoordig in alle showrooms van Sani-Dump waar we rijkelijke opstellingen hebben staan met de verschillende kranen. Ben je geïnteresseerd geraakt naar dit merk, kom dan langs in de showroom, maak een afspraak én klik hier om nog even een kijkje op de site van Damixa te nemen.

 

Geïnspireerd geraakt?

Droomt u al over die nieuwe badkamer? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Of kom langs in één van onze showrooms om ons gehele assortiment te bekijken. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Vind de vestiging bij u in de buurt
Maak een gratis 3D tekening