Damixa

merk

Iets wat men bij Damixa niet zomaar zegt is “When design makes sense”. Het blijkt een filosofie die altijd wordt nageleefd. Elke kraan die de Damixa fabriek verlaat moet voldoen aan de specifieke voorwaarden die het merk stelt. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van het product qua innerlijk als het design van de buitenkant. Damixa meent dan ook dat de vorm van de kraan en de functie elkaar versterken en daardoor op elkaar afgestemd moeten zijn. Zo zijn is een kraan van Damixa daadwerkelijk één geheel.

Damixa kranen

De kranen van Damixa zorgen voor de luxe finishing touch waar u op wacht. Geniet van een kraan die meer is dan alleen een voorwerp, het is puur design in combinatie met goed vakmanschap. Iedere ochtend ontwaak u en gebruikt u de kraan voor dagelijkse taken: douchen, ontbijt maken, handen wassen. De kraan speelt een centrale rol in het leven, daarom wilt u natuurlijk wel een kraan die past bij uw wensen. Samen met de kranen van Damixa gaat u voor Deense kwaliteit, waarbij passie voor interieur voorop staat. Sani-Dump heeft een ruim aanbod aan kranen van Damixa in verschillende designs, materialen, kleuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan chroom, mat wit, staal, matzwart, messing of koper. Er is altijd een kraan voor de ambiance die u in huis wilt hebben.

Hulp nodig bij de keuze van uw kraan?

Kunt u door alle keuze niet goed beslissen welke kraan het in uw interieur goed doet? Sani-Dump staat altijd klaar om uw te helpen bij het maken van een keuze. Badkamerkranen; het kunnen er met gemak zo een aantal zijn. Denk aan een kraan in de douche, toiletkranen, bij het bad en natuurlijk voor de wastafel. Daardoor bestaan er veel verschillende soorten kranen. Vandaag de dag is wellness en een gevoel van luxe binnen het interieur belangrijk. Het is dan ook geen verrassing dat een luxe kraan een populaire keuze is. Ook gekleurde kranen zijn steeds geliefder. Heeft u nog twijfels over de kleur van uw nieuwe kraan? Dan is goud een uitstekende keuze! Ontdek alle kranen van Damixa bij Sani-Dump.

Alles over de verschillende kranen weten? Lees hier meer over de soorten kranen.

Sani-Dump - 2020_Week_22_Damixa_Logo