Tweepersoons stoomcabine

Stoomcabines

Samen genieten van een heerlijke stoomdouche. De tweepersoons stoomcabine biedt dé ultieme manier van ontspanning. De cabine werkt met een hoge luchtvochtigheid. Een tweepersoons stoomcabine biedt de ultieme manier om samen met uw partner te ontspannen. Deze cabine werkt met een hoge luchtvochtigheid en wordt verwarmd door stoom. De stoom heeft zowel fysieke als mentale voordelen.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een tweepersoons stoomcabine

Hoe fijn is het om samen met je partner te genieten van een stoomcabine. De stoomcabine biedt veel voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het is namelijk goed voor de luchtwegen, helpt goed bij verkoudheid en het is goed voor de gewrichten en spieren. Daarnaast werkt de stoomcabine ontspannen en zorgt voor een uitgerust gevoel. De stoom bevordert de bloedcirculatie en warmt u ook tijdens de koudere dagen.
Een tweepersoons stoomcabine is geschikt voor twee personen, waardoor het nooit te krap zal zijn.
Ook is een stoomcabine goed voor het reinigen van de poriën, waardoor onzuiverheden worden afgedreven.

Mogelijkheden

Er zijn geen standaardafmetingen voor een stoomcabine, omdat dat bij elk merk weer anders is. Wél is de tweepersoons stoomcabine groter dan de eenpersoons, waardoor dat ook fijn kan zijn als u last heeft van claustrofobie. De meeste stoomcabines zijn wit, maar er zijn per merk ook weer andere mogelijkheden. De stoomcabines komen in de materialen acryl, tegels en polycarbonaat.
Vul de stoomcabine aan met producten voor de mentale ontspanning. Denk hierbij aan geuren, muziek en kleurentherapie.

Badkamer trends

Ontdek meer