Pelipal

merk

Pelipal GmbH is één van de grootste en meest vooraanstaande producenten van badmeubelen in Europa. Dit merk van Duitse kwaliteit is al ruim 114 jaar actief in de branche en maakt gebruik van innovatieve toepassingen en trendsetting op het gebied van design. Het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen voeren de boventoon. Zo bestaat de collectie uit verschillende stijlen, van hoogglans variaties tot aan stijlvolle tijdloze badmeubelen. Er is altijd wel iets voor iedereen.

Pelipal

Het maakt niet uit wat uw smaak is, want bij Pelipal is er een oplossing voor iedereen. De verschillende badkamerstijlen en prijsklasse maken een mooie kwalitatieve badkamer voor iedereen mogelijk. Wist u dat er tevens de mogelijkheid is tot het samenstellen van uw ultieme op maat gemaakte en unieke badmeubel? Iedere badkamer is anders, daarom is het fijn om maatvariabele wastafels en bijpassende kasten te hebben. Pelipal blijft zich onderscheiden in kwaliteit en betaalbaar design en mede hierdoor kent het Duitse bedrijf een zeer groot afzetgebied in Europa en inmiddels ook ver daarbuiten. Met eigen productielocaties in het Duitse Schlangen, Weissenfels en Eissenberg, maar ook in het Spaanse Valencia heeft Pelipal een meubelfabriek.

Hulp nodig bij de keuze van uw badmeubel?

Tijd om uw badkamer geheel om te toveren met badkamermeubelen van Pelipal. Laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden die Pelipal te bieden heeft. Voor iedere badkamer, groot of klein en ieder budget is er een oplossing. Sani-Dump helpt u graag bij het uitkiezen van uw ideale badkamermeubel. Kom gerust langs bij ons in de showroom om de collectie van Pelipal te ontdekken. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw badkamer? Onze badkameradviseurs helpen u graag verder. Ontdek Pelipal bij Sami-Dump!

Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Merk_10