Sphinx Tegels

merk

Sphinx Tegels biedt een uitgebreid assortiment aan moderne tegelconcepten. Hoogwaardige productkwaliteit, een duurzaam design en sublieme service vormen de elementaire merkwaarden voor deze producten.

Sphinx Tegels

De esthetische kracht van Sphinx Tegels ligt in de ontwikkeling van trendsettende designs met een ziel van authentieke keramiek. Het merk haal inspiratie uit natuur, cultuur en eeuwenoude geschiedenis. Hiermee worden de tegels onderscheidend en tijdloos. De tegels worden gefabriceerd in Nederland.

Ruim assortiment en talloze designs

Het ruime assortiment aan moderne en unieke tegels zorgt ervoor dat u altijd wel een tegel vindt die bij uw smaak past. Met Sphinx Tegels bent u gegarandeerd van hoogwaardige producten en een duurzaam design. De keramische producten zorgen voor jarenlang gebruiksgemak en onbezorgd plezier.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw badkamertegels?

Dan bent u bij Sani-Dump op het juiste adres. U kunt online alvast tegel inspiratie op doen. U bent ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom en de tegels van Sphinx te bekijken. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om te helpen.

Sani-Dump - Merk_18-1