Duravit

merk

Duravit groeit steeds meer op internationaal vlak. Dit komt door de introductie van nieuwe producten en het investeren in moderne productietechnieken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Duravit één van de groteren op de markt is. De focus ligt voornamelijk op het halen van de ecologische normen. Wat u ook wenst… Duravit heeft het! Ontdek de collectie van Duravit bij Sani-Dump.

Duravit

Duravit heft buitengewone designs voor een ontspannend gevoel. Maak iedere dag beter met de producten van Duravit. Of u nu op zoek bent naar wastafels, badkamermeubels, accessoires, kraanwerk, of op zoek bent met alles rondom douchen (douchebakken, doucheschermen), Duravit heeft oplossingen voor iedere behoefte van toiletten tot aan baden. De badkamer is tegenwoordig meer dan alleen een badkamer, het is een ruimte om te ontspannen, weg te dromen en heerlijke te genieten. Daarom wilt u natuurlijk dat uw badkamer van alle gemakken is voorzien. Dankzij het tijdloze design van Duravit voldoet uw badkamer altijd aan een klassieke en complete badkamer. De badkamerexperts van Sani-Dump helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer.

Lifetime warranty

Het merk Duravit hecht veel waarde aan duurzaamheid en dat ziet u terug. Wist u dat de keramieken producten van Duravit zelfs levenslange garantie hebben? Eindklanten kunnen hun Duravit-keramiek tot 3 maanden na aankoop hier eenvoudig online registreren en een persoonlijk certificaat ontvangen. Wanneer er een materiaalfout, fabricagefout of constructiefout ontdekt wordt kunt u deze claim online indienen. Wat een service!

Hulp nodig bij de keuze van badkamermeubelen?

Het is tijd voor een nieuw begin, een nieuw begin met Duravit! Raak geïnspireerd door de producten en ervaar buitengewoon comfort voor alle levensfasen. Het maakt niet uit hoeveel ruimte u heeft, om een geweldige badkamer te maken is niet veel ruimte nodig, maar vooral goede ideeën en producten. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw badkamer? Sani-Dump is er voor u! Kom gerust langs in onze showroom om de collectie van Duravit te bewonderen. Ontdek Duravit bij Sami-Dump!
Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - Merk_4