Vrijstaande douchewand

Douchewanden

Ga voor een luxe uitstraling met een vrijstaande douchewand. U kunt deze wand namelijk bij uw douche in de badkamer plaatsen, zonder dat er verder nog een wand nodig is. Omdat deze wanden vaak doorzichtig zijn en gemaakt van glas, oogt uw badkamer ook meteen ruimer. Wij vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn met een vrijstaande douchewand.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Verschillende designs

De meest voorkomende douchewand is die van glas gecombineerd met zwart metaal. Deze wand staat vrijwel goed in bijna elke badkamerstijl. Niet gek dus dat deze combinatie vaak gekozen wordt. Natuurlijk zijn de wanden ook in andere kleuren verkrijgbaar. Denk maar eens aan zilver of goud. Ook is het mogelijk om te kiezen voor helder glas of melk glas.

voordelen douchewand

Het laten plaatsen van een vrijstaande douchewand brengt vele voordelen met zich mee. Zo laat het bijvoorbeeld uw badkamer veel ruimer ogen. Ook geeft het een veel uniekere uitstraling aan uw badkamer. Niet veel mensen laten een vrijstaande douchewand plaatsen, waardoor het een luxe effect geeft. Verder biedt de douchewand het voordeel dat je vanuit beide kanten de douche in kunt lopen.

Badkamer trends

Ontdek meer