Novellini

merk

Het Italiaanse merk Novellini is opgericht in 1956 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de toonaangevende badkamermerken in Europa. Het merk werkt samen met ontwerpers die aansluiten bij de laatst trends in sanitair.

Italiaans design

Novellini staat onder andere bekend om zijn Italiaanse design, innovatieve technologieën en duurzame producten. Zo ontwerpen ze badkuipen met een unieke vormgeving, innovatieve douchewanden, hydromassage-systemen en sanitair met duurzame uitstraling.

Innovatief

De badkamerproducten van Novellini worden altijd ontwikkeld van nieuwe technologieën. Gebruiksgemak en continue de functionaliteit verbeteren van de producten is erbij belangrijk bij Novellinni. Hierbij kun je denken aan thermostatische bediening en antislipoppervlakken. De badkamerproducten van Novellini worden verkocht in meer dan vijfitg landen. In Nederland onder andere bij Sani-Dump.

Hulp nodig?

Wilt u graag hoogwaardige badkamermeubelen? Dan kunt u vertrouwen op de decoratieve badmeubels van Novellini. Breng gerust een bezoek aan de showroom van Sani-Dump om alle producten van dit mooie merk te bekijken. Onze badkameradviseurs helpen u direct verder met het samenstellen van uw droombadkamer.

Alles over de verschillende badkamermeubelen weten? Lees hier meer over de soorten badkamermeubilair.

Sani-Dump - novellini_logo