Revital

merk

Revital is een Nederlands badkamermerk dat al meer dan 25 jaar bestaat. Het bedrijf richt zich vooral op het ontwerpen en produceren van badkamers op maat. Revital staat erom bekend dat ze badkamers met karakter produceren. De badkamers zijn ontworpen met oog voor detail en zijn verkrijgbaar in verschillende badkamerstijlen en kleuren.

De geschiedenis

Het merk is opgericht in 1998 door tde gebroeders Van den Berg. De twee broers hadden een passie voor badkamers en wilden daarom een bedrijf oprichten dat zich specialiseerde in het ontwerpen en produceren van badkamers op maat. Revital staat vandaag de dag bekend als één van de toonaangevende badkamermerken in Nederland. Het merk weet hun hoog te houden door het vakmanschap, de hoogwaardige producten en Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor zijn hoogwaardige producten, vakmanschap en innovatie.

Revital badkamers: stijlvol, duurzaam en op maat

Revital badkamers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals keramiek, natuursteen en hout. Deze materialen zijn duurzaam en zorgen voor een luxe uitstraling. Revital heeft een breed scala aan stijlen badkamers in het assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Revital badkamers worden op maat gemaakt, zodat u uw badkamer kunt ontwerpen en aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Revital biedt een garantie van 2 jaar op zijn badkamers.

Uw droombadkamer wordt werkelijkheid

Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw droombadkamer. Heeft u al mooie badkamermeubels gezien van het merk Revital? Onze adviseurs maken graag een 3D tekening voor u om een mooi inzicht te krijgen hoe de badkamer komt te staan in uw woning. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel (16)