Toilet accessoires

Accessoires

Een toilet is bijna niet compleet zonder toilet accessoires. Denk bijvoorbeeld maar eens aan wc borstels, toiletrolhouders, reserverolhouders en wc matten. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door als het gaat om toilet artikelen. Samen zorgen we ervoor dat u een prachtig, nieuw en compleet toilet heeft!

.

Doe inspiratie op

Blader door

Wc borstel

Iets wat niet in uw nieuwe toilet mag ontbreken is de wc borstel. Deze wordt gebruikt om de binnenkant van de wc schoon te maken. Gelukkig bestaan er veel verschillende soorten borstels en kunt u er een plaatsen die past bij uw inrichting. De toilet borstels zijn verkrijgbaar met siliconen haren, maar er bestaan tegenwoordig ook duurzame varianten. Neem bijvoorbeeld de wc borstel die gemaakt is van siliconen en makkelijk schoon te houden is.

Toiletrolhouders

Niet veel mensen denken eraan, maar een toilethouder kan zeker bijdragen aan het stijlen van uw toilet. Kies bijvoorbeeld voor een ingebouwde toiletrolhouder om hem niet teveel op te laten vallen of juist voor een houder met een klepje als u wilt gaan voor een opvallend exemplaar.

Reserverolhouders

Het is belangrijk dat er altijd genoeg wc rollen aanwezig zijn op het toilet. Om ongemakken te voorkomen kan er een reserverolhouder worden geplaatst. Ook deze is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een hangend of staand exemplaar, een neutrale of opvallende kleur of een ingebouwde functie. Er is van alles mogelijk!

Wc matten

Niets is vervelender dan met koude voeten op het toilet te zitten. Gelukkig biedt de wc mat hiervoor de oplossing! Het maakt niet uit of u een normaal of hangend toilet heeft. Bij een normaal toilet kan er worden gekozen voor een wc-mat met uitsparing. De wc matten zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Ga bijvoorbeeld voor een mooie opvallende kleur of een tof patroon.

Badkamer trends

Ontdek meer