Emco Bath

merk

Hoogwaardige accessoires voor uw badkamer: Emco Bath is een fabrikant van hoogwaardige en exclusieve sanitaire accessoires en badkamerinrichtingen in het premiumsegment. Hierbij staan functionaliteit en exclusief design centraal. Het productassortiment bevat accessoires, spiegelkasten, functiemodules, licht- en cosmeticaspiegels, wastafels en was meubelen.

De producten van Emco bath zijn sieraden waarvan u de waarde iedere dag opnieuw beleeft – in het hoogwaardige design, in de doordachte constructie en in de veelzijdige functies.

Emco Bath

Kies voor de innovatieve badkameraccessoires van Emco en tover uw badkamer om tot uw droombadkamer. Deze Duitse badkamerproducent is opgericht in 1952 en heeft al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van badkameraccessoires. Van handdoekhouders, doucheglijstangen, toilethouders, tot aan zeepdispensers en wastafels, Emco heeft alles om uw badkamer af te maken. De doordachte constructie, het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking zijn kwaliteiten waarin Emco geen concessie doet. Geniet iedere dag opnieuw van hoogwaardig design en de veelzijdige functies.

Badkamermeubels

Emco heeft kwalitatieve badkamermeubelen die strak zijn vormgegeven en verrassend veel opbergruimte bieden. De lichtspiegelkasten hebben ween fijn licht, waardoor u uzelf nog beter klaar kunt maken voor de dag. Uiteraard zijn er ook compactere wastafelsets beschikbaar die perfect passen in een kleinere badkamer.

Badkameraccessoires

De badkameraccessoires van Emco zetten de toon in iedere badkamer én toilet. Het assortiment bestaat uit stijlvolle badkamer accessoires die uw badkamer nét dat tikkeltje extra geven.

Hulp nodig bij de keuze van badkameraccessoires?

Onder de categorie badkameraccessoires bestaat alles wat in de badkamer hoort. Bij Sani-Dump helpen we u graag verder met het uitkiezen van de juiste accessoires. Laat u inspireren door het mooie merk Emco! Sani-Dump is er voor u! Kom gerust langs in onze showroom om de collectie van Emco bath te bewonderen.
Lees hier meer over de soorten badkameraccessoires.

Sani-Dump - logo-emco-website