Sani-Dump Groningen

Sanitairwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan sanitair en tegels zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
  • dinsdag 26 decemberGesloten
  • zondag 31 decemberGesloten
Contactgegevens
Protonstraat 20 E
9743AL  Groningen

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Groningen? Kom dan eens langs bij Sani-Dump. Hier vindt u alles op het gebied van badkamers. Elke badkamer zit vol uitdagingen. Kleine ruimtes, lastige hoekjes of oude leidingen. Dan is het fijn om te weten dat de vakmensen van Sani-Dump oog hebben voor de kleinste details. En voor perfectie. Bij Sani-Dump realiseren we wekelijks onwijs veel nieuwe badkamers van topkwaliteit, in de meest uiteenlopende stijlen en van toilet tot complete badkamer. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak!

SANI-DUMP BADKAMERSPECIAALZAAK

De badkamer is een plaats om te ontspannen: om stress en zorgen met heerlijk warm water van uw schouders te laten glijden. Maar ook de plek om tijd te nemen voor persoonlijke hygiëne. Maar hoe ontwerpt u een badkamer die daarbij past? Daar kan Sani-Dump u bij helpen! Dit doen wij door middel van een 3D ontwerp. Meer weten over dit ontwerp? Lees dan snel verder.

Maak via de website gemakkelijk een afspraak voor een gratis 3D ontwerp! In het ontwerp kunnen nieuwe ideeën gevisualiseerd worden.  Zo staan kleuren centraal in de nieuwste badkamertrends. Zo is bijvoorbeeld groen dé perfecte kleur voor in uw badkamer. Wat groen zo geschikt maakt, is dat de kleur verschillende effecten kan creëren. Van warm tot koel en van ontspannend tot verfrissend. Naast de kleur groen is blauw ook erg populair in de badkamer.

SANI-DUMP BADKAMERWINKEL GRONINGEN

Kortom voor een badkamerspeciaalzaak moet u bij Sani-Dump de badkamerwinkel Groningen zijn! Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het uitzoeken van nieuw sanitair. De showroom is te vinden aan de Protonstraat 20e in Groningen. Alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina.