Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Contactgegevens

Van Voordenpark 17 A
5301KP  Zaltbommel

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe badkamer

Droombadkamer

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droombadkamer.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Sani-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze badkamers zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @sani-dump op Instagram als je ook trots bent op jouw badkamer.

BADKAMERWINKEL ZALTBOMMEL | SANI-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer, kan een moeilijke opgave zijn. Om u op weg te helpen, hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen. Deze is geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen via de website. In het magazine komen verschillende onderwerpen naar voren. Zo vindt u bijvoorbeeld informatie over de verschillende badkamerstijlen en inricht ideeën. Het inrichten van een kleine badkamer is ook geen probleem, wij helpen u graag!

Als u de eerste stap heeft gemaakt met het beslissen welke badkamerstijl het wordt, kunt u de meubels gaan uitzoeken. Wij bieden u een 3D ontwerp waardoor u wel gemakkelijker de keuze zal kunnen maken! Hiermee kunt precies zien hoe de badkamer in uw woning eruit komt te zien. Ook als u ergens niet tevreden mee bent, ziet u dit gelijk. Handig toch? Ook het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Enthousiast geworden of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u graag op weg. Tot ziens bij Sani-Dump Zaltbommel!

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droombadkamer! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Sani-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze badkameradviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan badkamers zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.