Clou

merk

Een Nederlands merk dat bekend staat om zijn betaalbare badkamerproducten is Clou. Clou staat bekend om zijn elegantie en verfijning in de badkamerindustrie. Hun uitgebreide assortiment aan badkamerproducten bestaat uit wastafels, toiletten, badkuipen, douches en accessoires. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een minimalistische uitstraling of een klassieke, tijdloze stijl, Clou biedt u de ideale optie. De badkamerproducten van Clou zijn gekenmerkt door strakke lijnen en het gebruik van duurzame materialen. Ook zijn de producten zo ontworpen dat ze vrijwel bij elke badkamerstijl toegepast kunnen worden.

De geschiedenis

In 1992 werd het merk Clou opgericht door Math en Marie-France Meertens. In de daaropvolgende periode groeide dit bescheiden familiebedrijf uit tot een nationaal en internationaal erkende naam. Clou is niet alleen bekend als importeur en groothandelaar, maar vooral als vooraanstaande maker van designproducten onder hun eigen merk.

Vandaag de dag vinden zowel gebruikers als wereldberoemde designinstituten de geweldige ontwerpen, innovatieve materiaalkeuzes en sterke kwaliteit van Clou erg goed.

Kies voor Clou!

Met Clou kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Of u nu midden in een verbouwing zit of een nieuwe badkamer ontwerpt, Clou heeft de perfecte oplossingen om uw visie tot leven te brengen. Ontdek de wereld van Clou en transformeer uw badkamer tot een oase van schoonheid en comfort.

Aarzel niet om langs te komen bij ons in de showroom en het Clou assortiment te ontdekken. Samen kunnen we aan uw badkamerproject beginnen.

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel (16)