Hoekbad

Baden

Het is heerlijk om de dag af te sluiten in een warm bad. Even relaxen en ontstressen. Er zijn verschillende soorten baden om uit te kiezen. Een daarvan is een hoekbad. Een hoekbad is een bad die precies in de hoek van de badkamer geplaats kan worden. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld badkamer met een schuin dak. Een hoekbad is namelijk ruimtebesparend door de vele vorm mogelijkheden.

.

Doe inspiratie op

Blader door

van een hoekbad

De voordelen

Een hoekbad neemt weinig ruimte in beslag en is ideaal voor badkamers met een schuin dak of voor kleine badkamers. In kleine badkamers is kan het namelijk lastig zijn om een bad te plaatsen, des te handiger om een bad te nemen die precies in de hoek past. Daarnaast is het hoekbad beschikbaar in verschillende soorten maten, waardoor het vaak ook geschikt is voor twee personen. Doordat het bad minder ruimte in beslag neemt, is er ook nog ruimte over voor het toilet, wasbak en eventueel een badkamerkast.

de mogelijkheden

Ontdek

Hoekbaden zijn tevens ook geschikt om in te douchen. Dit is een goede keuze voor kleine badkamers. Door het ruime hoekbad, is er ook genoeg ruimte om in te douchen. Voor extra comfort kan er in dat geval een badwand geïnstalleerd worden. Het bad komt vaak voor in de kleur wit, maar kan ook gekozen worden in het zwart, grijs en houtkleur. Er is ook keuze uit verschillende soorten materialen, zoals acryl, quaryl, geëmailleerd plaatstaal en solid surface. Er zijn verschillende soorten merken om uit te kiezen, waardoor er een ruim aanbod aan mogelijkheden beschikbaar is. Maar het bad compleet met een badkraan met eventueel een douchekop en maak het bad een mooi geheel met de rest van de badkamer.

Badkamer trends

Ontdek meer