Ink

merk

Het Nederlandse merk INK heeft badkamermeubelen waarbij rekening is gehouden met het formaat van de Nederlandse badkamer. Alle INK meubelen hebben de ideale balans tussen zoveel mogelijk opbergruimte in het badkamermeubel en het minste verlies van bewegingsruimte in de badkamer. Naast de uitgesproken Nederlandse vormgeving is ook functionaliteit en kwaliteit in het ontwerp toegepast.

INK

De badkamermeubelen en wastafels van INK inspireren tot het creëren van steeds mooiere badkamers. De badkamer is een ruimte die iedere dag keer op keer gebruikt wordt. Hier wilt u zich dan wel op uw gemak voelen en de ultieme rust ervaren. Op en top comfort voor elke dage past bij INK. De collectie bestaat uit een breed scala van modellen, vormen in verschillende prijsklassen. Goed doordachte ideeën en innovatieve technieken zijn tot uiting gebracht. Het mooie van INK is dat er altijd wel een passend badkamermeubel of wastafel bestaat die past binnen uw budget. Ontdek de collectie van INK bij Sani-Dump.

Opbergruimte

Bij het kopen van een badkamermeubel is opbergruimte natuurlijk een van de belangrijkste functionaliteiten. De badkamermeubelen van INK beschikken over een grote hoeveelheid opbergruimte. Dit scheelt weer in kleine badkamers waar u elk hoekje optimaal wilt benutten. Wanneer er niet genoeg ruimte in een badkamermeubel is voor het opbergen van uw toiletspullen, kunt u altijd nog denken aan spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes. Zo haalt u alles uit de ruimte dat mogelijk is.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamer?

Sani-Dump helpt u graag bij het kiezen van passende badkamermeubelen en accessoires voor in uw badkamer. Raak geïnspireerd door mogelijkheden en ervaar buitengewoon comfort. Het maakt niet uit hoeveel ruimte u heeft, om een geweldige badkamer te maken is niet veel ruimte nodig, maar vooral goede ideeën en badkamermeubelen. Ontdek INK bij Sani-Dump!

Neem ook eens een kijkje bij alle badkamercategorieën voor meer inspiratie!

Sani-Dump - Sanidump-Merken_Ink