Ideal Standard

merk

Zoals de naam ‘Ideal Standard’ zelf aangeeft, is de naam niet per toeval gekozen. Op de website van Ideal Standard is dan ook te lezen “Wij zijn de ideale standaard”. Iedereen heeft zijn of haar ideale badkamer standaard. Wat dit dan ook voor diegene mag betekenen. Binnen het assortiment van Ideal Standard kunt u wastafels en fonteinen, kranen, baden, closets, badkamermeubelen, accessoires en douches vinden. De uitgebreide collecties maakt het mogelijk om iets te vinden wat helemaal naar uw smaak is.

Ideal Standard

Nog nooit is de badkamer zo’n belangrijke plek geweest als hedendaags. Het is de plek in huis waar u zich volledig kunt ontspannen, u op kunt frissen voor een nieuwe uitdaging, maar waar u ook gewoon even een glas water drinkt. Tegenwoordig is de badkamer niet enkel meer geschikt als functionaliteit, maar wordt de ruimte beschouwd als leefruimte. Daarom biedt het assortiment van Ideal standard oneindig aantal aan mogelijkheden. Zo kunt u de badkamer compleet inrichten met de producten van Ideal Standard. Alle producten zijn gemaakt met oog voor detail en dat is terug te zien in de kwaliteit en uitmuntende techniek.

Alles is mogelijk

Of u nu een drukke gezinsruimte of een elegante gastenruimte voor ogen hebt. Met de producten van Ideal Standard kunt u alles realiseren. Van keramiek en meubels tot acryl douchebakken, kranen tot solid composiet douchevloeren en douchecombinaties. U vindt duurzaamheid, functionaliteit en design terug in alle producten.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamer?

Dat het merk Ideal Standard zich perfect leent voor het inrichten van uw badkamer in geheel eigen stijl hoeven we u niet meer te vertellen. Wel kunnen we u nog helpen met het maken van de keuzes voor een gloednieuwe badkamer. Keuzes maken is altijd leuk, maar kan overweldigend zijn. Sani-Dump helpt u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u nog jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer. Ook vertellen we u graag meer over het merk Ideal Standard.

Neem ook eens een kijkje bij alle badkamercategorieën voor meer inspiratie!

Sani-Dump - 2020_Week05_Ideal_Standard_400x200px_Blue