Wat zijn de voordelen van een regendouche?

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 januari 2023

Steeds meer mensen ruilen de gewone douchekop in voor een regendouche. En dit is niet geheel onbegrijpelijk. De grote diameter van de douchekop van een regendouche zorgt voor een heerlijke regenbui, maar dan lekker warm natuurlijk! De regendouche heeft een mooie en luxe uitstraling en is daarnaast heerlijk om onder te staan. Overweegt u ook om uw gewone douchekop in te ruilen voor een heerlijk regendouche? Lees dan snel verder voor alle voordelen!

Sani-Dump - 7a7095b363fe6d8580d3c569b225aa2a

1 – LUXE EN MOOIE UITSTRALING
De regendouche geeft allereerst een luxe en mooie uitstraling aan uw badkamer. Wanneer u uw badkamer op een simpele manier meer uitstraling wilt geven kunt u dus beginnen met het veranderen van de douchekop. Dit geeft een échte hotelervaring.

2 – ONTSPANNEN GEVOEL
Een regendouche zorgt voor ontspanning en geeft een heerlijk wellness-gevoel. U zult merken dat u meer kunt relaxen. Uw dag begint u hierdoor ontspannen en na een lange werkdag kunt u alle werkstress van u af spoelen.

3 – EEN VOLLEDIGE REGENBUI
De regendouche hangt recht boven u, dus hoe breder de douchekop is hoe meer regenervaring u zult hebben. Hierdoor zult u geen last krijgen van koude schouders.

Trendwatcher Songül

ERVAAR EEN ONTSPANNEN GEVOEL

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Badkamerstijl
Sani-Dump - 3 (2)

4 –SOMMIGE REGENDOUCHES MAKEN EEN DOUCHESTANG EN SLANG OVERBODIG
Sommige regendouches kunnen worden ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat de douchestang en slang niet meer zichtbaar zijn. Dit is mooi voor het aanzicht en scheelt een hoop schoonmaakwerk. Het is even een klusje, maar zéker de moeite waard om uw douche te laten inbouwen.

5 – HOOGTEVERSTELLING IS NIET NODIG
Een regendouche zit vaak vast aan de muur of plafond, hierdoor hoeft u deze nooit van hoogte te verstellen. De douchekop hangt op perfecte hoogte, zodat iedereen er goed onder past. Vaak wordt er bij de regendouche ook nog een handdouche geleverd. U heeft dan de mogelijkheid om de twee douchekoppen af te wisselen.

6 – WATERBESPARENDE REGENDOUCHES
We horen u al denken: ‘Een regendouche verbruikt toch enorm veel water? Dat is niet voordelig voor zowel het milieu als mijn portemonnee.’ Begrijpelijk, maar dit hoeft niet zo te zijn. Waterbesparende regendouches zijn dé oplossing. Ze verbruiken tot zo’n 60% minder water en energie dan de reguliere regendouchekop. Daarnaast kan er ook een waterbegrenzer worden geplaatst. Hier zult u gevoelsmatig niks van merken.

Trendwatcher Songül

SCHEELT EEN HOOP SCHOONMAAKWERK

Sani-Dump - Hotbath_kranen_16_Sani_Dump
Sani-Dump - 2 (2)

Met de regendouche haalt u een echt welness-gevoel naar binnen in uw eigen badkamer met een luxe en mooie uitstraling. Twijfelt u nog welke regendouche het meest geschikt is voor u? Bij Sani-Dump helpen we u graag verder. Kom langs in de winkel en bekijk het gehele aanbod. U kunt ook bij ons terecht voor andere badkamer benodigdheden, zoals sanitair, tegels, accessoires en nog veel meer!

Laatste kranen