Originele manieren handdoeken op te bergen

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 januari 2023

Handdoeken zijn niet alleen handig om u af te drogen, u kunt ze ook nog eens inzetten als decoratie. Bij de meeste mensen verdwijnt de handdoek in de kast of op een stapel. Maar probeer de handdoeken eens op een originele manier op te bergen. Zo geeft u op een hele simpele manier net wat meer fleur aan uw badkamer. Maar hoe bergt u de handdoeken op een originele manier op? In dit blogberichten nemen wij u mee in een aantal voorbeelden.

handdoeken opbergen

De ladder

We zien de ladder in steeds meer huizen verschijnen als decoratie. En vooral in de badkamer wordt de ladder als leuk, maar ook handig middel ingezet. U hangt er heel simpel handdoeken aan en u heeft meteen een heel ander aanzicht in de badkamer. Er zijn ook ladders waarvan de onderste treden uit plankjes bestaan. Hier kunt u bijvoorbeeld een plantje, een wc-rol of zeepje neerzetten.

Mandjes en kistjes

Heeft u nog ergens oude mandjes en kistjes liggen? Gooi ze vooral niet weg! U kunt ze namelijk hergebruiken voor in de badkamer. Zorg dat de mandjes en kistjes schoon zijn voordat u ze installeert. Plaats de onderzijde van de mand of kist tegen de muur aan. Zo komt de opening recht tegenover u te hangen. Nu kunt u gemakkelijk uw handdoeken decoratief ophangen.

Trendwatcher Songül

WANNEER MENSEN MET ASTMA IN AANMERKING KOMEN MET SCHIMMEL KUNNEN HUN KLACHTEN VERERGEREN

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-05-06T151049.475
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-05-06T151043.579

Rekken

Handoekrekken zijn al gemaakt voor handdoeken. U monteert ze horizontaal om de handdoeken eraan te hangen. Maar wat dacht u ervan om de rekken verticaal te installeren. Zo kun je de handdoeken oprollen en op een creatieve manier opbergen. Er zijn verschillende mogelijkheden met handdoekrekken. Ga er zelf mee aan de slag en bekijk wat het beste in uw badkamer past.

Simpel, maar creatief: een nis

We zien de nis in steeds meer huizen voorkomen. Ze worden onder andere ingezet bij de openhaard, toilet en de badkamer. Wanneer u handig bent, kunt u eventueel zelf een nis creëren in uw badkamer. Maar u kunt hier natuurlijk ook iemand voor inhuren. Een nis kunt u op verschillende manieren inzetten in de badkamer. Gebruik de gehele nis voor uw handdoeken of verdeel de nis in gedeeltes zodat u de helft voor bijvoorbeeld plantjes en zeepjes kunt gebruiken. De keuze is aan u.

Old school

We nemen u mee terug naar de tijd van de basisschool. Denk maar eens aan de lange gangen met haakjes voor de jassen. Deze haakjes zijn ideaal voor in de badkamer. U kunt op een creatieve manier uw handdoeken ophangen. U kunt bijvoorbeeld ieder gezinslid een eigen haakje geven of aan elk haakje een andere kleur handdoek hangen.

Trendwatcher Songül

MATZWART IS POPULAIR IN COMBINATIE MET NATUURLIJKE MATERIALEN

Zoals u ziet zijn er verschillende manieren om uw handdoeken op een creatieve manier op te bergen. Het is eigenlijk ook zonde om ze weg te stoppen! Op ons Pinterestaccount vindt u nog veel meer inspiratie over hoe u handdoeken kunt opbergen. Daarnaast vindt u op ons account ook inspiratie voor behang, planten en marmer in de badkamer. Volg ons op Pinterest!

Laatste kranen