Mat Zwarte Badkameraccessoires: zo blijf je on-trend!

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 januari 2023

Ook dol op de strakke en verfijnde uitstraling van mat zwarte badkamer accessoires? Matzwart is op dit moment een van de grootste trends op het gebied van kranen, douches, accessoires en meubels. De trendy kleur zorgt namelijk voor een mooie en luxe uitstraling in uw badkamer en kan makkelijk gecombineerd worden met andere kleuren. Liefhebber van een minimalistische look, combineer mat zwart met wit voor een simplistische look. Wilt u deze trend ook graag in uw badkamer doorvoeren? Alleen weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij helpen u in dit blogbericht verder!

Mat Zwarte Badkameraccessoires

Zwart messing is de afgelopen jaren een favoriet geworden bij zowel interieurontwerpers als huiseigenaren. Of het nu gaat om mat zwarte kranen, een douchesysteem of handgrepen, doucherekjes of toiletborstelhouders. De matzwarte afwerking zorgt ervoor dat uw badkamer direct visueel aantrekkelijk wordt. Het fijne van mat zwarte badkameraccessoires is dat ze enorm veelzijdig zijn. U kunt ze niet alleen combineren met een neutraal kleurenpalet, maar u kunt uw bestaande badkamermeubelen ook een update geven door uw wastafel van nieuwe handgrepen te voorzien, een verlichte spiegel op te hangen of van kraan te veranderen.

HOE KAN IK HET MAKKELIJKSTE MAT ZWARTE ACCESSOIRES IN MIJN BADKAMER VERWERKEN?

De kleur zwart is altijd al een klassieke keuze geweest. Het is een van de méést veelzijdige kleuren, omdat het zowel in een moderne als klassieke badkamers past. Een geweldige en eenvoudige manier om zwart in uw badkamer te verwerken als accent. Waarom begint u niet met alle accessoires, zoals de handdoekring, zeepdispenser, beker, handdoekhaken, afvalemmer en toiletrolhouder? Zelfs de kleinste details, zoals de handgrepen van meubels, zijn mogelijk. Door alles één voor één aan te passen ziet u alles steeds sneller terug tot een groot geheel.

Om nog een stapje verder te gaan kunt u ook kiezen voor een zwarte kranen, een spiegel, waskom, matzwarte douchedeuren of zelfs een matzwarte toiletbril. Hiermee maakt u al snel grote veranderingen.

Trendwatcher Songül

WANNEER MENSEN MET ASTMA IN AANMERKING KOMEN MET SCHIMMEL KUNNEN HUN KLACHTEN VERERGEREN

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - 1 (3)
Sani-Dump - 3 (2)

HOE COMBINEER IK MAT ZWART MET ANDERE ACCESSOIRES EN KLEUREN?

Matzwart is momenteel een grote trend. De populariteit van matzwart komt doordat het een neutrale kleur is, het is een veelzijdige afwerking die bij elke ontwerpstijl past. Matzwart is een geweldige aanvulling op industriële moderne interieurs met elementen als natuurlijk hout en beton. De neutraliteit van matheid laat natuurlijke materialen meer tot zijn recht komen. Om een spa-achtig gevoel te creëren kunt u matzwarte afwerkingen bijvoorbeeld combineren met warm hout of trendy rotan. Deze combinatie werkt mooi binnen een neutraal kleurenpalet met als basis wit in combinatie met natuurlijke afwerkingen.

Bent u meer liefhebber van een wat luxueuzere inrichting? Doe dan eens gedurfd en combineer matzwart met goud en marmer. Dit brengt uw badkamer tot een ander niveau. Chic, gewaagd en helemaal anno nu. Toch liever wat kleur in uw badkamer? Kleuren als koraal, groen en roze staan ook mooi in combinatie met zwart en zorgen voor een trendy uitstraling.

Trendwatcher Songül

MATZWART IS POPULAIR IN COMBINATIE MET NATUURLIJKE MATERIALEN

Sani-Dump - 4 (4)
Sani-Dump - 2 (2)

HOE ONDERHOUD IK MIJN MATZWARTE BADKAMER ACCESSOIRES?

Dat er veel water opspat in een badkamer is natuurlijk een feit. Dit zal ook op uw kranen komen. De oplossing is hiervoor accessoires te kiezen die van een speciale beschermende coating voorzien zijn. Dit helpt watervlekken en krassen op het oppervlak te voorkomen en zorgt ervoor dat vingerafdrukken en watervlekken tot een minimum beperkt worden.

Reinig de zwarte badkameraccessoires alleen met warm, zeepachtig water en een gladde microvezeldoek voor een gelijkmatige reiniging. Hiermee kunt u krassen voorkomen en blijft de matte afwerking zo lang mogelijk mooi. Let op! Dat bepaalde onderdelen niet kunnen worden gereinigd met chemicaliën. Deze kunnen de afwerking na verloop van tijd enigszins grijs maken of zelfs vlekken veroorzaken.

Laatste kranen