Ontspanningstips voor tijdens het baden

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 januari 2023

Lekker ontspannen in bad? Niets is zo lekker om na een lange werkdag een heerlijk bad vol te laten lopen en even te ontstressen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een heerlijk warm bad angsten wegneemt en zorgt voor een gelukkiger gevoel. Vooral op momenten wanneer u veel spanningen heeft kan een bad zorgen voor rust. Sani-Dump geeft u ontspanningstips voor tijdens het baden. Lees deze tips in het blogbericht hieronder.

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-01-04T164230.250

WAT HEEFT U NODIG OM GOED TE ONTSPANNEN IN BAD?

Wanneer u even lekker wilt ontspannen hebben wij een aantal tips voor u. Betreed de badkamer en laat uw ontspanningsmomentje beginnen!

  • Laat de badkuip vollopen met water en voeg een geurolie of badzeep toe voor een heerlijke geur in uw badkamer.
  • Bedenkt vooraf of u gewoon even helemaal wilt niksen, graag in een goed boek wilt lezen, een podcast wilt beluisteren of serie gaat kijken. Ook kunt u natuurlijk ontspannende muziek opzetten waar uw lichaam rust van ervaart.
  • Om de ontspannende setting helemaal af te maken, kunt u kaarsen aansteken. Perfect om even helemaal zen te worden!
  • Wilt u uw lichaam extra verzorgen? Gebruik dan een bad scrub om uw dode huidcellen te verwijderen én breng een gezichtsmasker aan voor een stralende huid.
  • Bent u na een tijdje uitgebadderd? Dan heeft u een ultiem ontspannende body & mind! Natuurlijk kunt u na afloop uw lichaam nog insmeren met bodylotion. Heerlijk toch?
Trendwatcher Songül

OP MOMENTEN WANNEER U VEEL SPANNINGEN HEEFT KAN EEN BAD ZORGEN VOOR RUST

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - Afbeelding5
Sani-Dump - Afbeelding3 (1)

De voordelen van een ontspannen bad

Het doel van een bad is natuurlijk om optimaal te kunnen genieten en uw lichaam rust te geven. Wat gebeurt er nu eigenlijk wanneer u een warm bad neemt? Bij het nemen van een warm bad neemt de mentale rust van het lichaam toe en zakt uw stressniveau. Daarnaast wordt de bloedsomloop bevordert wat zorgt voor verbetering van het zenuwstelsel. Wist u dat een bad ook goed is voor pijntjes zoals kramp en spierpijn? Uiteraard is het geen geheim dat u na een heerlijk warm bad beter slaapt.

Verschillende soorten baden

Wilt u bij de aanschaf van uw nieuwe badkamer ook extra ontspannen? Bij Sani-Dump hebben we verschillende baden zoals ligbaden, whirpoolbaden, bubbelbaden en zitbaden. Ieder bad heeft zo weer zijn eigen functies. Zo zijn er basic baden, maar ook baden met extra functies als massagejets, onderwaterverlichting of een radio. Alles om nog extra te ontspannen!

Trendwatcher Songül

DAARNAAST WORDT DE BLOEDSOMLOOP BEVORDERT

Sani-Dump - Afbeelding6 (3)
Sani-Dump - Afbeelding7-1

HEEFT U DE BADKAMER OM HELEMAAL ZEN TE WORDEN?

Wanneer u een schone, nieuwe en opgeruimde badkamer heeft gaat ontspannen natuurlijk nóg beter. Daarom is het belangrijk om uw badkamer zo in te richten dat u bij binnenkomst al een gevoel van rust ervaart. Zo kunt u verse bloemen of planten neerzetten, gebruik maken van zachte kleuren en accessoires. Uiteraard kunt u altijd nog uw droombadkamer realiseren. Wij helpen u hier graag bij! Doe inspiratie op via onze inspiratiepagina.

Laatste kranen