Sanitairwinkel Zutphen

Bent u in Zutphen op zoek naar sanitair? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sanitairwinkel Zutphen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel Zutphen en omgeving? Kom dan langs bij Sani-Dump Apeldoorn, uw specialist op het gebied van al uw sanitair! Hier kunt u een ruim aanbod van A-merken sanitair en tegels vinden tegen een lage prijs! Het maakt niet uit of u op zoek bent naar uw droombadkamer of dat u enkele items nodig heeft. Bij ons kunt u alles vinden onder 1 dak! Met onze 24 jaar lang bieden we u altijd een geschikte en passende oplossing.

Benieuwd naar hetgeen wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Kanaal Zuid 72 B
7332BC  Apeldoorn

SANITAIRWINKEL ZUTPHEN | WIJ HELPEN U GRAAG!

In onze winkel in Apeldoorn, op kleine afstand van Zutphen, kunt u terecht voor een groot aanbod voor ieder budget. We hebben alles voor uw badkamer en/of toilet! Het voordeel van ons is dat, doordat we de grootste van de Benelux zijn met meerdere vestigingen altijd grote voorraden hebben. Dit is goed om snelle levertijden mogelijk te maken. In ons aanbod kunt u o.a. kranen, douchewanden, tegels, een whirpoolbad, vrijstaand bad, barmeubelen en designer sanitair vinden. Grohe, Riho, Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch zijn een kleine greep uit ons aanbod aan A-merken.

Kom langs in onze winkel en bewonder ze allemaal!

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
    09:30 - 16:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

3D ONTWERP

Bij ons in de winkel kunt u een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp van uw badkamer laten maken. Samen met een van onze specialisten gaat u in gesprek onder het nom van een heerlijk kopje koffie of thee. Tijdens het gesprek komen uw wensen naar voren en kan onze medewerker u uitleg geven over bepaalde functies en mogelijkheden in uw badkamer. Zo krijgt u een mooi beeld van uw droombadkamer nog voordat hij er staat!