Sanitairwinkel Zutphen

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel Zutphen en omgeving? Kom dan langs bij Sani-Dump Apeldoorn, uw specialist op het gebied van al uw sanitair! Hier kunt u een ruim aanbod van A-merken sanitair en tegels vinden tegen een lage prijs! Het maakt niet uit of u op zoek bent naar uw droombadkamer of dat u enkele items nodig heeft. Bij ons kunt u alles vinden onder 1 dak! Met onze 24 jaar lang bieden we u altijd een geschikte en passende oplossing.

Benieuwd naar hetgeen wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Sanitairwinkel Zutphen | Wij helpen u graag!

In onze winkel in Apeldoorn, op kleine afstand van Zutphen, kunt u terecht voor een groot aanbod voor ieder budget. We hebben alles voor uw badkamer en/of toilet! Het voordeel van ons is dat, doordat we de grootste van de Benelux zijn met meerdere vestigingen altijd grote voorraden hebben. Dit is goed om snelle levertijden mogelijk te maken. In ons aanbod kunt u o.a. kranen, douchewanden, tegels, een whirpoolbad, vrijstaand bad, barmeubelen en designer sanitair vinden. Grohe, Riho, Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch zijn een kleine greep uit ons aanbod aan A-merken.

Kom langs in onze winkel en bewonder ze allemaal!

3D ontwerp

Bij ons in de winkel kunt u een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp van uw badkamer laten maken. Samen met een van onze specialisten gaat u in gesprek onder het nom van een heerlijk kopje koffie of thee. Tijdens het gesprek komen uw wensen naar voren en kan onze medewerker u uitleg geven over bepaalde functies en mogelijkheden in uw badkamer. Zo krijgt u een mooi beeld van uw droombadkamer nog voordat hij er staat!

Neem contact met ons op!

Komt u langs in onze sanitairwinkel Zutphen? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn. Ook kunt u natuurlijk al uw vragen stellen via ons contactformulier.

Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer